Inhaal- en ondersteuningsprogramma’s onderwijs: resultaten tijdvak 4 bekend

Met de subsidie Inhaal- en ondersteuningsprogramma’s onderwijs bieden scholen extra begeleiding aan leerlingen met een leerachterstand vanwege de coronacrisis. Benieuwd naar het uitgegeven subsidiebedrag, de hoeveelheid leerlingen of soorten programma’s van de aanvragers in tijdvak 4? Bekijk de resultaten in onze nieuwe infographics.

Een landkaart toont hoe de aanvragen voor Inhaal- en ondersteuningsprogramma's onderwijs per regio zijn verdeeld in tijdvak 4.
©DUS-I

Infographics resultaten tijdvak 4

Bekijk de resultaten voor:

Meer informatie over deze subsidie

Scholen en instellingen gebruiken deze subsidie bijvoorbeeld voor extra onderwijsuren, lesactiviteiten in de vakanties en weekenden, of aanvullende hulp bij het vinden van een stageplek. Meer informatie vindt u op de pagina Inhaal- en ondersteuningsprogramma’s onderwijs