Nieuwe vacatures bij DUS-I: solliciteer direct

Ook werken voor DUS-I? Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe collega’s: drie uitvoeringscoördinatoren, twee senior uitvoeringscoördinatoren en een data analist. De vacatures staan hieronder voor je op een rij.

Collega's van DUS-I staan op de trap en lachen vriendelijk
©Werken voor Nederland

Vacature uitvoeringscoördinator

We zoeken collega’s die graag verantwoordelijk zijn voor het hele subsidieaanvraagtraject én voor de coördinatie van de werkzaamheden binnen het team. Als onze nieuwe uitvoeringscoördinator voer je zelfstandig complexe subsidiewerkzaamheden uit en ontwikkel je samen met beleidsmakers nieuwe regelingen.

Meer weten? Bekijk de vacature uitvoeringscoördinator op Werken voor Nederland.

Vacature senior uitvoeringscoördinator

Als senior uitvoeringscoördinator ga je aan de slag voor inhoudelijk complexe, nieuwe of vernieuwende subsidieregelingen die om maatwerk vragen. Je houdt hierbij rekening met verschillende belangen. Samen met het team zorg je ervoor dat instellingen hun subsidieaanvraag zo eenvoudig mogelijk kunnen indienen en op tijd hun geld krijgen.

Spreekt dit je aan? Bekijk de vacature senior uitvoeringscoördinator op Werken voor Nederland.

Vacature data analist

Dit is een nieuwe functie binnen DUS-I. Perfect voor een data analist die graag pioniert en de functie vormgeeft. Je ontwikkelt scripts om de omvangrijke data rondom subsidieaanvragen eenvoudiger te controleren. Ook zet je je kennis over de nieuwste data science ontwikkelingen in om de uitvoer van de regelingen te optimaliseren.

Iets voor jou? Bekijk de vacature data analist op Werken voor Nederland.