Internationalisering funderend onderwijs: nieuwe aanvraagronde start 1 november

Leerlingen op school beter voorbereiden op onze internationale samenleving? De subsidie Internationalisering funderend onderwijs kan u hierbij helpen. Deze subsidie stimuleert scholen internationalisering op te nemen in het schoolbeleid, met een doordachte visie en aanpak. Op maandag start de nieuwe aanvraagronde.

Lichtgevende wereldbol op standaard
©Ministerie van Buitenlandse Zaken

Voor wie is deze subsidie?

Deze subsidie is bedoeld voor scholen in het primair en voorgezet onderwijs en agrarische opleidingscentra (vmbo met profiel groen). Het bevoegd gezag van deze scholen moet op de hoogte zijn van uw aanvraag.

Subsidie aanvragen

Aanvragen kan vanaf maandag 1 november 2021. De aanvraagronde sluit als het budget op is. Lees voordat u aanvraagt eerst goed alle voorwaarden door.