Nieuwe subsidieregeling voor kinderen en jongeren die niet staan ingeschreven op een school

De nieuwe subsidieregeling Wel in ontwikkeling is bedoeld voor kinderen en jongeren die op dit moment niet staan ingeschreven op een school.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rijksoverheid

Samenwerkingsverbanden vanuit het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) kunnen subsidie aanvragen om niet-ingeschreven kinderen en jongeren te helpen de afstand tot onderwijs te verkleinen en hen te steunen in hun ontwikkeling.

Van 1 juli tot en met 30 september 2022 kunnen Samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs deze subsidie aanvragen. De aanvragende samenwerkingsverbanden worden ondersteund door de landelijke partners van dit project: Ingrado, Gedragswerk en OZJ. Ga voor meer informatie naar de pagina van deze regeling.