Subsidieportaal sluit per 1 september 2022

Het Subsidieportaal sluit per 1 september 2022. Op deze pagina houden wij u op de hoogte over hoe u subsidie kunt aanvragen of verantwoorden.

Deze regelingen worden gemigreerd naar het nieuwe Subsidieplatform van DUS-I:

Voor de regeling Opvang kinderen van ouders met een trekkend / varend bestaan kunt u gebruikmaken van het aanvraagformulier.

U bent gewend om voor deze regelingen subsidie aan te vragen via het Subsidieportaal. Vanaf 1 september 2022 is dit niet meer mogelijk. Uw gegevens worden overgezet naar het nieuwe Subsidieplatform, maar uw documenten niet. Wilt u nog documenten downloaden uit het Subsidieportaal? Doe dit dan vóór 1 september.

In het Subsidieplatform kunt u subsidie aanvragen, wijzigingen doorgeven en de status van uw aanvraag inzien. Om in te loggen in het Subsidieplatform heeft u eHerkenning niveau 2+ of hoger nodig. Ga daarom na of uw organisatie al eHerkenning heeft. En of u bent geautoriseerd om namens uw organisatie aanvragen te doen bij DUS-I. Meer informatie over eHerkenning vindt u op www.eherkenning.nl.