Online informatiesessie voor nieuwe aanvraagronde Virtueel Internationaal Samenwerkingsproject (VIS)

Van 1 tot en met 30 september kunnen hogescholen en universiteiten weer subsidie aanvragen voor nieuwe of gewijzigde virtuele, internationale samenwerkingsprojecten.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Ministerie van OCW

Met de VIS-subsidie kunnen hogescholen en universiteiten Nederlandse studenten de kans geven om vanuit Nederland internationale ervaring op te doen. Een vorm waarbij fysieke, financiële, culturele of andere bezwaren minder of geen belemmering vormen voor deelname.

Informatiesessie

Samen met het ministerie van Onderwijs, cultuur en wetenschap organiseert DUS-I op 28 augustus een informatiesessie voor geïnteresseerden. Deze vindt online plaats van 15.00 tot 16.00 uur. Hierin krijgt u uitleg over het hoe, wat en waarom van een VIS-project. Bovendien informeren wij u over het indienen van een VIS-subsidieaanvraag én over gratis ondersteuning en het bijbehorende evaluatieonderzoek. 

Aanmelden voor de informatiesessie kan door het onderstaande formulier in te vullen.