Help

DUS-I verstrekt subsidies op basis van de Kaderregeling subsidies OCW, SZW en VWS. Daarnaast voeren wij bijna 100 specifieke subsidieregelingen uit, waaronder het Regionaal Investeringsfonds mbo,  Bèta-technieknetwerken, Stagefonds Zorg en subsidies voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties.

Onder ‘Subsidies’ zijn alle subsidies te vinden. Deze zijn onderverdeeld in verschillende thema’s. In de zoekbalk ‘Vind een subsidie over’ kunt u een trefwoord van een subsidie invullen. Door op de zoekknop te klikken verschijnt een overzicht van pagina’s die het woord of de woorden bevat van uw zoekopdracht. Met de filters die worden getoond kunt u de zoekresultaten verder verfijnen.

Documenten

DUS-I biedt documenten aan als pdf. Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u soms een apart programma nodig. Deze zijn gratis beschikbaar op het internet, bijvoorbeeld Adobe Reader.

Tekstgrootte

U kunt de tekst van de website vergroten of verkleinen. De instelling geldt alleen voor de tekst, niet voor de afbeeldingen.

De meeste browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Voor Internet Explorer kunt u de tekstgrootte instellen via het menu > Beeld > Tekengrootte. Via Firefox verandert u de tekstgrootte via het menu > Beeld > Zoomen.

Met [Ctrl +] en [Ctrl -] kunt u ook een grotere of kleinere tekstgrootte instellen.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.