Tegemoetkoming amateursportorganisaties COVID-19

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken, heeft het kabinet in 2020, 2021 en 2022 diverse maatregelen ingevoerd. Deze hebben in veel sectoren impact gehad, waaronder de amateursport.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke wijzigingen op deze pagina? Meld u dan aan voor de TASO Alert. U ontvangt dan automatisch een e-mail van DUS-I. 
In iedere e-mail zit een link waarmee u zich ook weer kunt uitschrijven voor deze service.

Voor wie

De TASO-regeling is bedoeld voor amateursportorganisaties die omzetverlies hebben geleden als gevolg van de maatregelen tegen de verdere verspreiding van COVID-19.

Voorwaarden

Let op: de voorwaarden om in aanmerking te komen verschillen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar een van de onderstaande pagina:

Belangrijke data

Overzicht aanvraagronden
Ronde Periode Aanvraagperiode Uiterlijke beslisdatum*
TASO vierde periode 1 november 2021 t/m 31 januari 2022 25 april 2022 t/m 30 mei 2022 29 augustus 2022

*De minister beslist uiterlijk 13 weken na sluiting van de aanvraagperiode op een aanvraag voor een tegemoetkoming.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW)? Dan verwijzen we u graag naar het UWV.

Op de website van de RVO vindt u informatie over de Tegemoetkoming Vaste Lasten.

Meer informatie over de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo) vindt u op de website van de rijksoverheid.

Heeft u vragen? Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen over de vierde periode of neem contact met ons op. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.