Resultaten TASO en TVS vierde periode 2021-2022

De resultaten van de vierde en tevens laatste aanvraagronde voor de TASO- en TVS-regelingen zijn bekend. In totaal kende DUS-I deze ronde 1.872 aanvragen toe voor een totaalbedrag van ruim €39 miljoen. De complete aanvragen werden wederom tijdig verleend en uitbetaald.

TASO

Amateursportorganisaties konden via de TASO-regeling een tegemoetkoming aanvragen voor de financiële schade als gevolg van de coronamaatregelen. De meeste aanvragen werden ingediend door voetbal-, tennis- en hockeyverenigingen. De provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland hadden het grootste aandeel hierin. In totaal ging het om 1.129 aanvragen voor een totaalbedrag van €9.347.000. Bekijk voor meer informatie de infographic met alle relevante cijfers.

TVS

De TVS-regeling is een tegemoetkoming voor de kwijtgescholden huur aan amateursportorganisaties. De tegemoetkoming werd in totaal 796 keer aangevraagd door gemeentes, sportbedrijven en particuliere verhuurders. In totaal werd €29.803.442 aan tegemoetkomingen aangevraagd. Alle relevante cijfers vindt u in de infographic.

De tegemoetkomingen worden in 2023 vastgesteld.