Toekomstvast internet po en vo

Met de regeling toekomstvast internet po en vo konden scholen met een trage internetverbinding een vergoeding aanvragen voor de aanleg 'tot aan de voordeur' van een betere, toekomstvaste internetverbinding.

Van september 2017 tot en met oktober 2019 kon u subsidie aanvragen voor de aanleg van een kabel- of glasvezelverbinding. De regeling gold voor scholen die nog gebruikmaken van een koperverbinding.
De overheid vergoedde bij een offertebedrag tot € 15.000 de helft van de kosten, minus een drempelbedrag van € 2.500,-. Bij een hoger offertebedrag werd boven de € 15.000 60% van de aanlegkosten vergoed.

Hulp en advies

Wanneer u problemen ervaart bij het implementeren van ICT in het onderwijs dan kunnen de adviseurs van de PO-raad en Kennisnet u helpen. Zij zijn te bereiken via de helpdesk Slimmer Leren op 0800 32 12 233 of slimmerlerenmetICT@poraad.nl

Controleer hoe ver u al bent met de inzet van ICT en ontdek de verschillende hulpmiddelen; van een format voor een plan van aanpak tot een privacy QuickScan. Bekijk voor ondersteuning de website van de PO-raad of de veelgestelde vragen over ICT op scholen.

Inkoop van ICT

Voor hulp en advies bij de inkoop van ICT voor uw school kan de aanbestedingsadviesraad u helpen. Zij geven onafhankelijk en gratis advies bij het aankooptraject.
 

Meer informatie

Alle informatie staat in de subsidieregeling. Lees ook de veelgestelde vragen en antwoorden.

Als u nog vragen heeft, dan kunt u ook contact met ons opnemen.