Organisatie DUS-I: Divisie Uitvoering

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Herman Zonderland
Marieke Jansen

Divisiedirecteur

 Marieke Jansen

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Herman Zonderland
Rogier Klappe

Plaatsvervangend divisiedirecteur

Rogier Klappe

Curatieve Zorg en Langdurige Zorg

Afdelingshoofd: Paul van Hecking Colenbrander

De afdeling Curatieve Zorg en Langdurige Zorg is verantwoordelijk voor de tijdige en rechtmatige uitvoering van subsidies voor onder andere ziekenhuizen, patiënten- en gehandicaptenorganisaties en hospices.

Secretaris-Generaal en plaatsvervangend Secretaris-Generaal

Afdelingshoofd: Laura van der Weij

De afdeling Secretaris-Generaal en plaatsvervangend Secretaris-Generaal is verantwoordelijk voor de tijdige en rechtmatige uitvoering van subsidies voor onder andere arbeidsmarktrechtelijke vraagstukken in de zorg, zoals het opleiden, ontwikkelen en behouden van zorgpersoneel.

Hoger Onderwijs, Beroepsonderwijs en Wetenschap

Afdelingshoofd: Lisette van Weeren

De afdeling Hoger Onderwijs, Beroepsonderwijs en Wetenschap is verantwoordelijk voor de tijdige en rechtmatige uitvoering van alle subsidieregelingen voor het hoger onderwijs, beroepsonderwijs en wetenschap.

Primair onderwijs

Afdelingshoofd: Elvira Wieland

De afdeling Primair Onderwijs is verantwoordelijk voor de tijdige en rechtmatige uitvoering van alle subsidieregelingen voor het primair onderwijs.

Directoraat-generaal Volksgezondheid

Afdelingshoofd: John Vink

De afdeling Directoraat-generaal Volksgezondheid is onder andere verantwoordelijk voor subsidies voor publieke gezondheid, voeding, gezondheidsbescherming en preventie, sport, pandemische paraatheid en COVID-19.

Voortgezet Onderwijs, Maatschappelijke Dienstijd en Emancipatie

Afdelingshoofd: Jeroen Kraaijeveld

De afdeling Voortgezet Onderwijs en Emancipatie is verantwoordelijk voor de tijdige en rechtmatige uitvoering van alle subsidieregelingen voor het voortgezet onderwijs, maatschappelijke diensttijd en emancipatie.

Kaderregeling

Afdelingshoofd: Pieter Jan Halk

De afdeling Kaderregeling is verantwoordelijk om alle instellings- en projectsubsidies binnen de Kaderregeling efficiënt en doelmatig uit te voeren.

Interne Controle

Afdelingshoofd: Wafae Ismaili

De afdeling Interne Controle is kwaliteitsbewaker en businesspartner van DUS-I.