Contact

De Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I) is een expertisecentrum op het gebied van subsidies. We zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van bijna 140 regelingen van de ministeries van OCW en VWS. Zo draagt DUS-I bij aan een gezond en slim Nederland voor iedereen.

Telefoon

070 3405566

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur. Belt u over een lopende subsidiezaak? Houd dan uw zaaknummer en relatienummer bij de hand.

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u een wijziging doorgeven? Gebruik dan het contactformulier. Wij reageren binnen twee werkdagen. U kunt ook een terugbelverzoek achterlaten. 

Vragen over een regeling

Alle informatie staat op de pagina van de regeling. Hier vindt u ook een link naar het contactformulier voor die subsidie, specifieke uitkering of tegemoetkoming.

Compliment geven

Bent u tevreden over onze dienstverlening en wilt u een compliment geven? Gebruik dan het complimentenformulier.

Oneens met DUS-I

Bent u het niet eens met een beslissing van DUS-I? Of bent u niet correct behandeld door een van onze medewerkers? Op de pagina Oneens met DUS-I leest u wat u het beste kunt doen.

Informatie opvragen bij DUS-I

Iedereen kan DUS-I om informatie vragen. Hoe u dat doet leest u op de pagina Informatie opvragen bij DUS-I.

Misbruik en fraude

Denkt u dat iemand misbruik maakt van een subsidie van DUS-I? Meld dit dan bij ons. Lees meer op de pagina Misbruik en fraude.

Postadres

Postbus 16006
2500 BA Den Haag

Bezoekadres

Rijnstraat 50
2515 XP Den Haag

Perswoordvoerders

Bent u een journalist of andere vertegenwoordiger van de media? Neem dan contact op met de: