Contact

De Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I) is een expertisecentrum op het gebied van subsidies. We zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van zo'n 120 regelingen van de ministeries van OCW en VWS. Zo draagt DUS-I bij aan een gezond en slim Nederland voor iedereen.

Telefoon

070 3405566
We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur.

Postadres

Postbus 16006
2500 BA Den Haag

Bezoekadres

Rijnstraat 50
2515 XP Den Haag

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking? Gebruik dan het contactformulier.

Vragen over een regeling

Alle informatie staat op de pagina van de regeling. Hier vindt u ook een link naar het contactformulier voor die subsidie, specifieke uitkering of tegemoetkoming.

Perswoordvoerders

Bent u een journalist of andere vertegenwoordiger van de media? Neem dan contact op met de:

Oneens met DUS-I

U bent het niet eens met een beslissing van DUS-I. Of u bent niet correct behandeld door een van onze medewerkers. Het is afhankelijk van uw situatie wat u het beste kunt doen.

Neem eerst contact met ons op

De medewerkers van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I) doen hun uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem daarom altijd eerst contact op met uw contactpersoon of het Klantcontactcentrum. Vaak komen we via rechtstreeks contact snel tot een goede oplossing.

Klacht indienen

Heeft u het gevoel onjuist te zijn behandeld door een van onze medewerkers? Dan kunt u dit melden. Van klachten kunnen we leren. Wij proberen uw klacht op te lossen of onze dienstverlening te verbeteren. Lees hier meer over op onze klachtenpagina.

Bezwaar maken of in beroep gaan

Bezwaar maken is de formeel juridische optie als u het oneens bent met een besluit. Op onze pagina Bezwaar en beroep vindt u hier meer informatie over.